Tredje etasje

Hovedbygget

Gågaten 1, 0000 OSLO

LINE RUSTBERGGAARD

Jeg har jobbet som psykolog i 15 år, og har videreutdanning i kognitiv og metakognitiv terapi. Jeg bruker dette som behandlingsmetoder, men min erfaring er at effekten av både kurs og individualterapi avhenger av at jeg bruker både hjerte og hode i møte med deg. Det betyr for eksempel at jeg må være sensitiv på deg og dine behov. Selv om utgangspunktet vil være den best dokumenterte behandlingen til enhver tid, må det alltid vurderes om du har behov som tilsier en annen tilnærming.

Kanskje trenger du hjelp til å endre vaner og ta nye valg.

Å endre en etablert vane er vanskelig. De fleste mennesker blir vant til å leve livet på sin måte. La oss si at du bruker de siste to timene før du legger deg til å se på serier og sjekke sosiale medier. Dette er ikke nødvendigvis aktiviteter som forbereder deg til søvn. Det å endre innarbeidede vaner og mønstre vil kreve mye av deg, men det er mulig. Hos meg kan du få hjelp til å gjennomføre slike endringer. 

Eller kanskje du trenger hjelp til noe helt annet. Jeg har utviklet kurs for behandling av panikkanfall, stress, overdreven bekymring, sosial angst, depresjon, helseangst, insomni (søvnplager) og overspising, og har lang erfaring med å behandle disse lidelsene. Men mest av alt vil jeg hjelpe deg der du er .

LINA ELISE HANTVEIT

Bestill time i dag

Kontakt oss pr. telefon eller e-post for timebestilling.

"Det ble forverret da jeg begynte å lese mye om søvn og konsekvensene av ikke å få sove. Jeg skal aldri google søvn mer. Og aldri mer ta på meg en fitbit-klokke."
- Kursdeltaker
"Blitt overrasket noen av dagene over alt jeg har fått gjort."
- Kursdeltaker